Bel +31 (0)6-41836206

Landmeten & Maatvoering

Onze zeer ervaren professionals worden dagelijks ingezet bij het uitvoeren van de meest uiteenlopende meetkundige werkzaamheden zoals bouwmaatvoering, kadastrale aktes, 3D laserscanning of terreinmetingen.

Ervaring leert dat een goed gecontroleerde meet-systematiek veel problemen kan voorkomen. Samen met onze klanten zijn wij altijd opzoek naar de meest (kosten)efficiënte manier om een meting uit te voeren en te controleren zodat alle partijen in het bouwproces uitgaan van de juiste gegevens.

De maatvoering van grote (bouw)projecten is vaak ingewikkelder dan het lijkt. Onderaanneming en uitbesteding zorgen er vaak voor dat ook de maatvoering opgeknipt wordt. Dit zorgt regelmatig voor mis-communicatie, vertraging en soms zelfs tot bouwfouten.

Door onze veelzijdigheid en ruime ervaring zijn wij als geen ander instaat om alle aspecten van het bouwproces (van nul-meting tot revisie) voor onze rekening te nemen. Eén aanspreekpunt en over-all maatvoering zorgt voor rust en duidelijkheid tijdens het bouwproces. Ook voor persoonlijk advies of het opstellen van een maatvoerders-protocol kunt u terecht bij onze meet experts.

Voor meer informatie: Emiel Frederiks | e.frederiks@nidim.nl | +31 (0)6-41836206